Onze organisatie

Welkom bij Schee-Scheuller Hypotheken

Schee Scheuller Hypotheken & Verzekeringen is gevestigd in Vlaardingen en Dordrecht. Wij zijn een onafhankelijk hypotheek- en assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Wij geven u persoonlijk advies op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, financieringen, toekomstvoorzieningen en diverse spaarvormen,
Door jarenlange ervaring in advisering en bemiddeling op het gebied van verzekeringen en hypotheken en door samenwerking met diverse verzekeraars en banken, mag u rekenen op een breed, betrouwbaar en onafhankelijk advies. Bij ons kunt u zelf vergelijken wat de beste hypotheek, verzekering of spaarproduct met de beste voorwaarden voor u is!

Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, kunnen wij sinds 2010 u ook voorzien in betaal- en spaarrekeningen via de RegioBank.
Mede hierdoor heeft u voortaan nog maar één telefoonnummer nodig voor al uw financiële vragen! Persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt staat bij ons hoog in het vaandel. Het bespreken van uw zaken doen we het liefst bij u thuis of bij ons op kantoor.
De medewerkers van Schee Scheuller Hypotheken & Verzekeringen zijn opgegroeid in de regio. Zij kennen de omgeving als geen ander en staan graag klaar om u goed te informeren en ondersteunen bij belangrijke keuzes zoals het kopen van een huis en de daarbij passende hypotheek en verzekeringen.

Als u een onafhankelijk advies wilt over uw verzekeringen of u zoekt de optimale hypotheek, bel of kom bij ons langs voor een vrijblijvend deskundig advies. Via deze website proberen wij u een beeld te schetsen van ons kantoor zodat u beter kunt beoordelen of u denkt dat wij u van dienst kunnen zijn op een wijze die u past. Wij hopen van harte dat deze kennismaking u bevalt. En als u verdere vragen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.
Wij zijn aangesloten bij het klachteninstituut KIFID en voldoen aan de eisen van Autoriteit Financiële markten (AFM). Ons AFM nummer is 12005459. Onze adviseurs hebben het diploma erkend hypotheekadviseur.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Schee Scheuller Hypotheken en Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie