Het team van Schee Scheuller Hypotheken en Verzekeringen

Onze medewerkers

Hierbij stellen we ons team graag aan je voor.

Karel | Directeur en algemene leiding
Karel | Directeur en algemene leiding

Karel Scheuller is samen met Maurice van de Schee eigenaar van Schee Scheuller Hypotheken en Assurantiën. Vanaf 1985 is Karel werkzaam in de financiële sector. Zijn roots liggen bij de RVS, vroeger een onderdeel van de Nationale Nederlanden. In 1997 is Karel voor zichzelf begonnen, wat geresulteerd heeft in Schee Scheuller Hypotheken en Assurantiën. Binnen ons bedrijf is Karel belast met de algemene leiding en daarnaast beheert hij de Regiobank en geeft hij nog hypotheekadviezen.

karel@ssh-hypotheken.nl

Maurice | Directeur en gecertificeerd hypotheekadviseur
Maurice | Directeur en gecertificeerd hypotheekadviseur

Maurice van der Schee is samen met Karel Scheuller sinds 2000 mede-eigenaar van Schee Scheuller Hypotheken en Assurantiën. Maurice werkte eerder bij Reaal en de RVS als adviseur. Maurice is werkzaam als hypotheekadviseur. Vanwege zijn ruime kennis en ervaring zal hij uw hypotheekaanvraag zeker naar tevredenheid afhandelen.

maurice@ssh-hypotheken.nl

Guido | Hypotheekadviseur
Guido | Hypotheekadviseur

In 2002 is Guido als stagiair begonnen bij ons bedrijf. Na jaren als binnendienst medewerker de “fijne kneepjes van het vak” te hebben geleerd, heeft hij de overstap gemaakt om als adviseur aan de slag te gaan. Guido vraagt je het hemd van het lijf. Niet alleen over je financiën, maar ook over je hobby’s, passies, vakanties en eventueel kinderen. Het hypotheekadvies is meer dan alleen de cijfertjes en daarom zoekt Guido ook altijd naar een langdurige band met zijn klanten.

guido@ssh-hypotheken.nl

Maarten | Hypotheken & Verzekeringen
Maarten | Hypotheken & Verzekeringen

Sinds 2006 is Maarten werkzaam in de verzekeringsbranche en vanaf 2013 bij ons kantoor. In eerste instantie is hij 3 jaar werkzaam geweest op de verzekeringsafdeling om in 2016 over te stappen naar onze hypotheekafdeling. Sinds 2018 is Maarten op beide vlakken actief. De kracht van Maarten? Door zijn rustige manier van werken, maar met veel enthousiasme, de klant op een rustige en duidelijke manier informeren en toewerken naar het einddoel.

maarten@ssh-hypotheken.nl

Linda | Verzekeringen
Linda | Verzekeringen

Sinds mei 2018 is Linda bij ons werkzaam. De jaren hiervoor werkte zij bij Van der Kooij verzekeringen. Linda werkt met veel plezier op onze verzekeringsafdeling en verwerkt voornamelijk de particuliere verzekeringsaanvragen en schades. Schee Scheuller is een kantoor waarbij voor de klant alles uit de kast gehaald wordt. Doordat we een klein team zijn kunnen we de lijntjes kort houden, waardoor we snel kunnen schakelen en het juiste advies aan de klant kunnen geven.

linda@ssh-hypotheken.nl

Schee Scheuller Hypotheken en Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie