Het team van Schee Scheuller Hypotheken en Verzekeringen

Onze medewerkers

Hierbij stellen we ons team graag aan je voor.

Maurice | Directeur en Hypotheekadviseur
Maurice | Directeur en Hypotheekadviseur

Maurice van der Schee is sinds 2000 begonnen als mede-eigenaar van Schee Scheuller Hypotheken en Assurantiën. Maurice werkte eerder bij Reaal en de RVS als adviseur. Maurice is werkzaam als hypotheekadviseur. Vanwege zijn ruime kennis en ervaring zal hij uw hypotheekaanvraag zeker naar tevredenheid afhandelen.

maurice@ssh-hypotheken.nl

Guido | Directeur en Hypotheekadviseur
Guido | Directeur en Hypotheekadviseur

In 2002 is Guido als stagiair begonnen bij ons bedrijf. Na jaren als binnendienst medewerker de “fijne kneepjes van het vak” te hebben geleerd, heeft hij de overstap gemaakt om als adviseur aan de slag te gaan. Guido vraagt je het hemd van het lijf. Niet alleen over je financiën, maar ook over je hobby’s, passies, vakanties en eventueel kinderen. Het hypotheekadvies is meer dan alleen de cijfertjes en daarom zoekt Guido ook altijd naar een langdurige band met zijn klanten.

guido@ssh-hypotheken.nl

Maarten | Directeur en Commercieel Adviseur Verzekeringen & ondersteuning Hypotheken
Maarten | Directeur en Commercieel Adviseur Verzekeringen & ondersteuning Hypotheken

Sinds 2006 is Maarten werkzaam in de verzekeringsbranche en vanaf 2013 bij ons kantoor. In eerste instantie is hij 3 jaar werkzaam geweest op de verzekeringsafdeling om in 2016 over te stappen naar onze hypotheekafdeling. Sinds 2018 is Maarten op beide vlakken actief. De kracht van Maarten? Door zijn rustige manier van werken, maar met veel enthousiasme, de klant op een rustige en duidelijke manier informeren en toewerken naar het einddoel.

maarten@ssh-hypotheken.nl

Linda | Commercieel Medewerker Verzekeringen
Linda | Commercieel Medewerker Verzekeringen

Sinds mei 2018 is Linda bij ons werkzaam. De jaren hiervoor werkte zij bij Van der Kooij verzekeringen. Linda werkt met veel plezier op onze verzekeringsafdeling en verwerkt voornamelijk de particuliere verzekeringsaanvragen en schades. Schee Scheuller is een kantoor waarbij voor de klant alles uit de kast gehaald wordt. Doordat we een klein team zijn kunnen we de lijntjes kort houden, waardoor we snel kunnen schakelen en het juiste advies aan de klant kunnen geven.

linda@ssh-hypotheken.nl

Schee Scheuller Hypotheken en Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie