Overgang van P.A. van der Kooij Verzekeringen/Orange Motors naar Schee Scheuller Hypotheken en Verzekeringen

17-04-2018

         

Met veel plezier laten wij u weten dat wij per 1 mei 2018 P.A. Van der Kooij Verzekeringen en Orange Motors hebben overgenomen. Voor ons een prachtige volgende stap, waar u ook voordeel van heeft.

Uitbreiding team Schee Scheuller Hypotheken en Assurantiën

Naast de overname van de portefeuille zijn wij ook verheugd te melden dat vanaf 1 mei 2018 de medewerkers van P.A. Van der Kooij Verzekeringen, Linda van Spijk en Claudia Verkouter, ons team komen versterken. Zij zijn jarenlang werkzaam met de verzekeringsportefeuille van P.A. Van der Kooij en zullen bij ons hun ervaring en specialisme breder gaan gebruiken op het gebied van Verzekeringen. Wij zijn ervan overtuigd dat Linda en Claudia met hun kennis en enthousiasme van meerwaarde zullen zijn in ons team!

Wat verandert er voor u als klant van P.A. van der Kooij en Orange Motors?

Voor uw bestaande verzekeringen bij P.A. Van der Kooij Verzekeringen veranderd er niets. Alle voorwaarden, tarieven, afhandeling en zorg voor de klanten die een P.A van der Kooij verzekeringspolis hebben blijven gelijk. Naast autoverzekeringen kunnen alle klanten van P.A. Van der Kooij Verzekeringen ook bij ons terecht voor alle overige schadeverzekeringen en hypotheken. Binnenkort zult u van ons een welkomstbrief ontvangen waarin wij ons nogmaals voor zullen stellen.

Wat verandert er voor u als klant van Schee Scheuller Hypotheken en Assurantiën?

Uiteraard blijven uw bestaande verzekeringen ongewijzigd. Door te toevoeging van Linda en Claudia zal onze dienstverlening nog verder uitgebreid worden en zal onze bereikbaarheid verder vergroot worden. Door de overname van de portefeuille hebben wij nieuwe aanbieders voor schadeverzekeringen beschikbaar, dit kan voor u als klant in de toekomst wellicht een voordeel opleveren.