Mijndigimap.nl

Uw digitale documentenarchief. Inloggen

Disclaimer

De door Schee Scheuller Hypotheken op deze website verstrekte informatie is geen aanbod, beleggingsadvies of financiële dienst.

Schee Scheuller Hypotheken

Schee Scheuller Hypotheken is een handelsnaam van Schee Scheuller en Sorgeloos Hypotheek en Pensioenmanagement B.V. Schee Scheuller Hypotheken staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24308879

Inhoud

De informatie die door Schee Scheuller Hypotheken wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Schee Scheuller Hypotheken kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Schee Scheuller Hypotheken en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Schee Scheuller Hypotheken aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Schee Scheuller Hypotheken zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Schee Scheuller Hypotheken.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Schee Scheuller Hypotheken omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.